Mobil:    06 (30) 229-1999 (hétköznap 10-17 óráig hívható)
E-mail:  
Webáruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat!

 
 

 

 

 


Szállítás

A megrendelt termékek kiszállításáról a DPD futárszolgálat (és esetenként az MPL postafutár) gondoskodik Magyarország egész területén. A termék kizárólag arra a címre kerül kiszállításra, amelyet a Vevő a megrendelés során megad. A hibásan megadott cím miatt bekövetkezett károkért a Lajkó Hangszer nem vállal felelősséget. Kérjük, minden esetben olyan címet adjon meg szállítási címnek, ahol a megadott időpontban elérhető, pl. akár munkahelyi címet, amennyiben ott van lehetősége átvenni a csomagot.

A csomagok kézbesítése MUNKANAPOKON történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik a megadott címen, a futár később megkísérli a kézbesítést, de Ön is kapcsolatba tud lépni a futárcéggel és pontosítani a kiszállítás időpontját. A futárszolgálat elérhetősége: 06 (1) 501 6200 vagy 06 (1) 501 6204, weben: www.dpd.hu, e-mailen: dpd@dpd.hu. A küldemény csomagszámát e-mailben kapja meg, melynek alapján a csomag teljes életciklusa nyomon követhető a DPD weboldalán. A szállítási idő 1-2 munkanap, de az esetek többségében már a feladástól számított 24 órán belül teljesül a kézbesítés.

A szállítási idő minden esetben a raktárkészlettől függ és eszerint változhat. Erről mindenképp tájékoztatjuk már a rendelés visszaigazolásakor!

A számlát és a garancia levelet (nem minden termék rendelkezik vele, ebben az esetben a számlával tudja érvényesíteni a szavatossági igényét) a csomag tartalmazza.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! A vételár teljes kiegyenlítéséig az áru a Webáruház tulajdonában marad. Amennyiben Vevő a fizetési határidőig nem egyenlíti ki a vételárat, úgy Webáruház jogosult elállni a szerződéstől.

VÁSÁRLÓ MINDEN ESETBEN OLYAN SZÁLLITÁSI CÍMET ADHAT MEG, AHOL A FUTÁR MUNKAIDŐBEN ELÉRHETI, VAGY MÁS, MEGBIZOTTNAK ÁTADHATJA A TERMÉKET. EGY RENDELÉSEN BELÜL KÉT SZÁLLITÁSI CÍMET MEGADNI NEM LEHETSÉGES, HISZEN A FUTÁR IS MENETREND ÉS TERÜLETI FELOSZTÁS SZERINT DOLGOZIK, IGY AZON NAPKÖZBEN MÓDOSITANI LEHETETLEN. KÉRJÜK EZEN INFORMÁCIÓK SZIVES BETARTÁSÁT!

CÉGÜNK FENNTARTJA A JOGOT, HOGY AMENNYIBEN EGY MEGRENDELŐ TÖBBSZÖRI ESETBEN MEGTAGADJA AZ ÁTVÉTELT, ANNAK ELLENÉRE, HOGY A MEGRENDELÉSI SZÁNDÉKÁT A FUTÁRNAK TÖRTÉNŐ ÁTADÁS ELŐTT NEM MONDTA LE, ÍGY CÉGÜNKNEK ANYAGI KÁRT OKOZ, KÉSŐBBI MEGRENDELÉS ESETÉN CSAK ELŐRE UTALÁS UTÁN ÁLL MÓDUNKBAN A FUTÁRNAK ÁTADNI A MEGRENDELT TERMÉKET!

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét (annak egy példányát szíveskedjen megtartani) és ne vegye át a csomagot, valamint haladéktalanul értesítsen bennünket telefonon vagy írásban! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el!

 

 

Szállítási költségek

A szállítás költsége a vásárlás összege és a megrendelt termék, illetve termékek súlyától függ.

DPD futárszolgálat

A házhoz szállítás díjszabása Magyarország területén:

50.000,- Ft értékhatárig:

0,1 - 3 kg 1.390,- Ft
3,1 - 5 kg 1.590,- Ft
5,1 - 10 kg 1.790,- Ft
10,1 - 15 kg 1.890,- Ft
15,1 - 20 kg 1.990,- Ft
20,1 - 25 kg 2.390,- Ft
25,1 - 31 kg 2.790,- Ft
31,1 - 50 kg 4.290, -Ft

 

Ingyenes házhoz szállítást biztosítunk minden 50.000 Ft feletti megrendelésre 30 kg súlyhatárig, előre utalás esetén!